MB “Mažųjų ugdymas” šiuo metu siūlo net 11 skirtingų edukacijų Lietuvos vaikams, organizuoja edukacines, mokslo bei sporto stovyklas Žaliojoje girioje. Galime pasidžiaugti, kad 2021 metais pasiekėme rekordinę 116.000 eur apyvartą bei, nesinaudodami jokiomis subsidijomis bei paramomis įmonėms, savo darbu ir pastangomis kompensavome 2020-2021 metų su COVID-19 suvaržymais susijusį pajamų sumažėjimą bei didesniąją dalį dėl to patirtų nuostolių.

Taip pat plečiame savo paslaugų spektrą, kuriame naujas edukacijas bei paslaugas, giliname žinias bei tobuliname įgūdžius ir 2023 metais numatome plėsti savo veiklą į Lenkiją. Plėtra joje bus vykdoma keliais etapais, numatoma įdarbinti 10 darbuotojų, užsitikrinti stabilų augimą bei per 3 metus pasiekti ne mažesnę kaip 500.000 eur metinę apyvartą.

Įvykdžius šį etapą, nuo 2026 metų palaipsniui imsimės veiklos Latvijoje, Norvegijoje,  Švedijoje ir Estijoje, o nuo 2028 metų planuojame veiklos pradžią didžiausioje ES rinkoje – Vokietijoje, kas ir leistų ženkliai padidinti paslaugų pardavimus, užtikrinant paslaugų kokybę ir prieinamumą kuo platesniam vaikų ratui.

 

 

 

MB “Mažųjų ugdymas” informacija

 

Meniu